Liptai Claudia új dologba vágta a fejszéjét - ifaktor
Liptai Claudia
A népszerű műsorvezetőnő megnyitotta saját kisgyermekeknek szóló boltját. Claudia az új vállalkozás Facebook-oldalán mondott köszönetet azoknak, akik közreműködtek valamilyen úton-módon a projektben.


Ruhángután

„Megnyitottunk! Hihetetlen érzés. Nagyon sok munkaóra van benne. Köszönöm a férjemnek, Kende-Hofherr Krisztának, Pap Krisztának, a Pataki Cuki "lányainak" a barátaimnak és a Hegyvidék bevásárlóközpontnak, hogy támogattak, segítettek! Fontos elmondanom még egyszer ez nem egy üzlet, hanem egy Pop up bolt. Ami azt jelenti, hogy csak néhány hétig vagyunk nyitva a készlet erejéig. A ruhák főleg a gyerekeimé voltak ezért méret hiányosak lehetnek. Minden kedves vásárlót várunk szeretettel 10-18 óráig"

– írta Liptai.

Ahogy az ötletgazda is kifejtette ez nem klasszikus értelemben vett üzlet, hanem egy olyan bolt, amely az aktuális készlet erejéig van nyitva, majd amikor kifogynak, újra felhalmoznak készletet, s kiárusítják.

Jelenleg főleg Claudia gyermekeinek kinőtt ruhái alkotják a készletet. Ha szeretnél vetni egy pillantást a kínálatra, ide kattintva megteheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!