Liptai Claudia újra egy nagyszabású műsort vezethet - ifaktor
Claudiát legutóbb az RTL Klubon futó Álarcos énekesben láthattuk utoljára, ahol ő volt az első Röfi jelmez mögött (időközben Puskás Peti vette át tőle, hiszen a színésznő Covid-tesztje pozitív lett – a szerk.).

Claudia 2018-ban nem hosszabbított szerződést korábbi csatornájával, a TV2-vel, így a konkurens RTL-en tűnt fel az Álarcos énekes mellett – többek között – az A Tanár című sorozatban is – írja a Blikk.

„Nem véletlenül látszik a meghatottság az arcomon, mert hosszú idő után egy igazán nagyszabású show műsorvezetője leszek. Hogy mi az még titok, de az nem, hogy mielőtt belevágtunk a legfontosabb volt a biztonság. Azért, hogy félelem nélkül megölelhessük egymást és kacaghassunk egy jót a másikra borulva mindannyian teszteltettük magunkat"

– írta az Instagram-oldalán.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!