Lisa Kudrow a Lady Gaga duettről: „Nagyon izgultam előtte.” - ifaktor

A színésznő még az akkordokat is a Google-ről kereste elő.


Lisa Kudrow megörvendeztette a nézőket és rajongókat, amikor is az új „Jóbarátok" sorozat egyik részében Lady Gagával, egy kanapén ülve énekelték el a „Smelly cat" című számot. A színésznő arról nyilatkozott az Ellen show-ban, hogy milyen volt az éneklésre való felkészülés és hogy mennyire ideges volt előtte.

„Rájöttem, hogy újra meg kell tanulnom a „Smelly cat" című számot, behangoltam a gitáromat és aztán…nem is tudtam az akkordokat. Azonban Google-ön rákerestem és ott volt minden akkord. Szóval köszi világ, hogy kitettétek az akkordokat a netre."

Miután a színésznő próbálni kezdett a dalra, elkapta őt a lámpaláz.

„Megtanultam a dalt, majd semmi nem jött ki a torkomon. Elkezdtem pánikolni, hogy nem jön ki semmilyen hang. Nem tudtam mi fog történni, de valahogy sikerült."

mondta Kudrow.

Ellen megkérdezte, hogy volt-e már rá példa, hogy „csak úgy" leült a kanapéra és gitározott, csak szórakozásból? Erre azt felelte a színésznő, hogy nem igazán van jóban a hangszerekkel, így nem.

„Egyáltalán nem. Csak a sorozat 10 évadának kedvéért, de aztán befejeztem."

Lady Gaga vendégszereplését követően megköszönte Kudrow-nak, hogy ilyen segítőkész és barátságos volt.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!