Liu Shaolin  és Fucsovics is szerepel Diazék új dalában - ifaktor
Fura Csé, Szakács Gergő és Csöndör László Diaz

Csöndör László Diaz a Follow the Flow két oszlopos tagjával, Szakács Gergővel és Fura Csével (Molnár Csaba) fogott össze egy dal erejéig, amely inspiráció lehet minden sportoló számára. Mellesleg a dalban több sztársportoló is közreműködött.


Diaz és a klipben szintén szereplő Liu Shaolin Sándor a Rádió1 Balázsék című műsorában meséltek a dallal kapcsolatban.

A videón 1 óra 35 perctől hallható az interjú.

A páros az interjú előtt közvetlenül a TV2 Mokka című műsorában is vendégeskedett, ahova még Sanyi öccse, Shaoang is velük tartott. Diaz elárulta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság kereste meg őket, hogy mi lenne, ha szponzorálnák a dalt annak motivációja okán.
„Amióta az eszemet tudom közel áll hozzám a sport és mindig csodáltam azokat az embereket akik rengeteg melót tesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Köszönöm, hogy megismertelek titeket és, hogy összehoztuk ezt a klipet!"

– írta korábban Instagram-oldalán Diaz.

A klipben szereplő sportolók – a teljesség igény nélkül – a következők: Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang (rövidpályás-gyorskorcsolya), Erdei Zsolt „Madár" (ökölvívó), Fucsovics Márton (teniszező), Pergel Szandra (asztaliteniszező), Balla Virág, Takács Kincső (kajak-kenu), Kovács Zsófia (torna), Szatmári András, Hirtling Márton, Szűcs-Szuper Milán (vívás).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!