L.L. Juniornál megtartották az év babazsúrját - ifaktor
L.L. Junior látott vendégül több olyan hírességet is, akik 2020-ban szülői örömök elé néztek, így talán nem túlzás kijelenteni annak ellenére, hogy még csak január van, hogy megtartották az év babazsúrját.


A „bulin" Herceg Dávid, Herceg-Pál Bianka és decemberben született kisfiuk Noah is jelen volt, sőt mindkét szülő feltöltött egy-egy képet az Instagram-oldalára. A fotóból kiderül, hogy a babazsúron a friss anyuka Radics Gigi is részt vett férjével és kislányával Bellával, valamint DR BRS is, ő a feleségével és szeptemberben született gyerekükkel Olivérrel érkezett.

Az Insta-posztokból kiderült, hogy mindenki nagyon jól érezte magát Junioréknál. A házigazda pedig Herceg Dávid bejegyzésénél megjegyezte, hogy legközelebb náluk tartanak egy ilyen összejövetelt. Ez azt jelenti, hogy az év babazsúrjának folytatása is lesz?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!