Logan Paul 4 Gronkowski-t zúzott le egy ringben - ifaktor
Logan Paul fekete sárga feliratos pólóban egy boksz teremben

Édesapjuk szeme láttára ütötte ki mind a négy fiát a youtuber.


Paul nem feltétlen a visszafogottságáról híres. Közeleg a Június 6-a, ahol Floyd Mayweather-rel fog farkas szemet nézni a ringben. Addig viszont nagyon keményen kell gyakorolnia, mert az a mérkőzés nem lesz sétagalopp. A YouTube sztár készül, de nem is akárhogyan.

Amint arról tudni lehetett, Paul meghívta Rob Gronkowski-t és az összes testvérét, hogy eddzenek vele a nagy mérkőzésre. A négy fivér, Glenn, Dan, Chris és Gordie beleegyeztek, hogy lenyomnak egy-egy menetet, teljes felszerelésben, teljes erővel Paul ellen, míg bátyjuk Rob lesz a versenybíró.

Elsőként a 190 centis 105 kilogrammos Glen ellen lépett kötelek közé és hát valljuk be, Glennek nem sok esélye volt. Szépen küzdött, de Paul egész végig dominált.

Másodjára a már visszavonult NFL hátvéd Chris érkezett és nem egész 10 másodpercig tartott, hiszen Logan azonnal rávetette magát.

Harmadik menetben a szintén az NFL-t megjárt tesó, Dan Gronkowski következett. Szinte azonnal földre került és meg is állították a mérkőzést nagyon gyorsan.

Legutoljára pedig nem maradt más mint Gordie. Logan beleadott itt is apait anyait és addig ütötte Gordie-t, ameddig Rob szét nem választotta őket.


A mérkőzéseket követően Rob Gronkowski az egekig magasztalta Logant, hogy ilyen állat módjára küzdött, ugyanakkor testvéreit is megdicsérte, hogy volt merszük kiállni egy olyan fickó ellen, aki évek óta nem csinál mást, minthogy a legkeményebb bokszolási edzéseket nyomja.

Egyértelmű, hogy Paul tud bokszolni, de valljuk be… Mayweather egy másik kávéház. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz abból a csatából, addig pedig biztos hallunk még a Paul testvérekről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!