Logan Paul eladja elképesztő los angelesi házát - ifaktor
Logan Paul fekete pulóverben

Puerto Rico felkészül, Los Angeles távozik. Logan Paul eladja luxus otthonát, mindössze 2,8 milliárd forintnak megfelelő dollárért.


A legújabb sztár-ingatlan ami megtalálható a piacon, Logan Paul nevéhez köthető. A YouTuberből lett profi bokszoló és vállalkozó úgy döntött, hogy eladja Encinoban található házát és Puerto Ricoba költözik. A ház nem is akármilyen felszereltséggel érkezik.

A házat 9 millió dollárért (2,8 milliárd forint) árulja Paul, ami egy szobányi Hermés táskával érkezik, valamint egy garázzsal, amiben egy Rolls Royce található.

TMZ

Jó, lehet, hogy a Rolls nem Logané, de az impozáns kert, medence, boros pince és a billiárd szoba, minden bizonnyal árképző. Akárki veszi meg ezt a házat, 7 hálószobával, 6 fürdőszobával és 7700 négyzetméternyi lakterülettel gazdagodik.

TMZ

A YouTubernek rengeteg munkája van ebben a házban, de még így is kereshet rajta, ugyanis 2017-ben ezt az ingatlant 6 millió dollárért vásárolta.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!