Mayweather után Thor-ral is bokszolna Logan Paul - ifaktor

Logan Paul korábban már lépett ringbe egy másik vlogerrel szemben és az is biztos, hogy februárban minden idők egyik legjobb bokszolójával, a veretlen Floyd Mayweather-el csap majd össze. A balhés youtuber azonban már a Mayweather utáni ellenfelét is kinézte magának.


A feltörekvő ökölvívó és profi trashtalker magát Thort nézte ki a következő ellenfelének, amiről egy Twitter-bejegyzésben értesítette a követőit. A Marvel filmekből jól ismert ausztrál színészről Chris Hemsworth-ről osztott meg egy videót, amin éppen bokszol, és megjegyezte, hogy Mayweather után vele fog megküzdeni.

Arról még nincs hír, hogy a színész mit gondol erről az ötletről, de az is nagy kérdés, hogy a youtuber hogyan fogja viselni a sportág egyik legnagyobb alakjától kapott pofonokat, nem biztos, hogy azután lesz még kedve többet ringbe szállni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!