Logan Paul szerint Mayweather bedobja a törölközőt - ifaktor
A YouTuber bőszen hiszi, hogy a világbajnok, számára nem ellenfél.Logan Paul elképesztő magabiztosságról tesz tanúbizonyságot az elmúlt hetek-hónapok alatt.

Ezeket a média is figyelemmel kíséri, így kapva az alkalom azt nyilatkozta Paul, hogy Mayweather és a csapata a 6. menetre bedobják majd a törölközőt.

A 26 éves YouTube-sztár végig edzette az egész eddigi időszakot, hogy aztán elnáspángolja a jelenleg 50-0-val rendelkező világbajnokot, Floyd Mayweather-t.

„Az elmúlt 8 hónapban azon voltam, hogy elképzeljem magamat milyen lesz, amikor eljön az idő. Most pedig itt van, igen. Egy újabb nap az irodában."

Paul azt nyilatkozta, hogy legbelül azt gondolta, egy fekete öltönyös ember megkeresi majd egy aktatáskával és azt mondja neki: „Adunk 50 millió dollárt, ha ejted a meccset, hisz nem kockáztathatjuk Floyd veretlenségét."

Ez persze nem történt meg, illetve Paul is nyugtázta, hogy ő nem fogadta volna el ezt az ajánlatot, hisz nem érdekli a pénz, csak az, hogy szétverje Floyd seggét.

Az elmúlt napokban kiderült az is, hogy a mérkőzésnek nem lesz győztese vagy vesztese, így alighanem lehet arra következtetni, hogy meg van rendezve az egész és Floyd Mayweather képes volt eladni a lelkét és a veretlenségét ennyi pénzért. Ezek természetesen spekulációk, hiszen az is elképzelhető, hogy szinte azonnal lerendezi Pault, Mayweather.

Mint ahogy azt már megírtuk, a májusi sajtótájékoztatón, Logan testvére Jake, ellopta Floyd sapkáját és ezzel irtó nagy botrányt kavart és Floyd biztonsági emberei többször meg is ütötték. Ennek okán a mérkőzésen ott lesz, ugyanakkor Logan „sarkában" nem láthatjuk majd a kistesót.

„Jake nem lesz ott a sarokban, de a meccsen igen. Kitiltani innen, nem lenne jó jel, szóval ott lesz."

A mérkőzést Június 6-án, magyar idő szerint hajnali 4:00 órakor rendezik és a Sport1 közvetíteni fogja a találkozót! Aki igazán szeretné, keljen fel időben és nézze végig ezt a parázs-meccset.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!