Lola Patrdige élete egyik legszebb fotóját osztotta meg - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű utazó blogger, Lola Patrdige jelenleg Párizsban nyaral. Instagram-oldalán megosztott kiruccanásáról egy fantasztikus fotót, ami kijelenthetjük, hogy az egyik legszebb képe lett.


Az utóbbi időben feltöltött képei közül az egyik legkedveltebb lett Lolának az a fotója, amin az Eiffel torony előtt áll, a háttérben a lemenő nap sugaraival egy varázslatos, piros ruhában.

Lolától persze már megszoktuk, hogy ad a közösségi médiában megosztott tartalmaira és nem hajlandó akármilyen fotót megosztani követőivel. Ezen a fotóján kívül készült még varázslatos képe Párizs szívében.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz Lola következő úti célja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!