Lola Patridge Afrikába költözött? - ifaktor

Akik régebb óta követik a népszerű utazó bloggert, Lola Patridget már tudhatják róla, hogy az utazás megszállottja és őszinte szerelmese. Legutóbbi úti célja Afrika volt és nagyon úgy tűnik, hogy nem is szeretne már hazajönni onnan az influenszer.


Lola Instagram-oldalán az elmúlt 13 posztja mind Afrikában készült zsiráfok, oroszlánok, zebrák vagy elefántok társaságában. Persze nagyon úgy tűnik a képek alapján is, hogy megunhatatlan ez az élmény és látni való, de vajon annyira, hogy oda is költözne Lola?

Mindenesetre tényleg izgalmas lehet a reggeli kávénkat egy zsiráf társaságában elfogyasztani és eltudjuk képzelni úgy a napjainkat, hogy csak izgatottan nézzük a vadon élő állatokat, mintha Az Oroszlánkirály meséje elevenedne meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!