Lola Patridge az Instagram egyik árnyoldalára figyelmeztet - ifaktor
lola patridge, niki
Az utazós képeiről ismert influenszer lány, Lola (akinek valódi neve Niki – a szerk.) arra hívja fel legutóbbi bejegyzésében a figyelmet, hogy a követők számára gyakran túl tökéletesnek tűnő bálványok valójában nem is annyira tökéletesek.


A véleményvezér szerint sokszor csak egy jól beállított szög miatt néznek ki makulátlanul a képeiken. Az állítását két egyazon időben és helyen készített fotóval bizonyította, melyeken valójában nincs nagy különbség, de a beállított kép mégis előnyösebb, mint a másik.

Niki emlékeztet rá, a legfontosabb, hogy önmagunkhoz mérjük a külsőnket és a céljainkat, hiszen csak ezek számítanak igazán.

Az Instagram egy olyan platform, ahol mindenki csak a legjobb formáját mutatja, ami egyfelől persze természetes, de a torz összehasonlítás gyakran nyomasztó tud lenni az átlagember számára, így akár komolyabb mentális problémákat is okozva ezzel. Ezért fontos, hogy időről időre az influenszerek is felhívják rá a figyelmet, hogy ők sem olyan tökéletesek, mint azt a csodás képeik mutatják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!