Lola Patridge ezúttal Afrikában nyaral - ifaktor
Lola Patridge virágos ruhában áll zöld növényzet között

Egyiptom után Afrika. Talán mindannyian kicsit ilyen életre vágyunk, mint amilyet a népszerű utazó blogger, Lola Patridge is magáénak tudhat. Nemrég még Egyiptomban a piramisok mellett láthattuk az influenszert, most pedig az elefántok között fotózkodik a forró Afrikában.


Lola legutolsó három Instagram-posztja már Afrikából készült és hála az influenszernek, mi is bepillantást nyertünk a varázslatos szafariba. Lola már többször is járt Afrikában, így érthető, hogy miért tud olyan természetesen pózolni, miközben a háttérben egy oroszlán pihenget.

„Micsoda nap😍😍😍😍 Csodàlatos érzés ennyire közelről megfigyelni az oroszlánokat🦁 Csodálatos és kicsit félelmetes😃 Megszokták az autókat, megszokták, hogy az autó nem bántja őket, így ők se támadnak ránk. Kiszállni természetesen nem szabad illetve jobb nyugodtan csöndesen viselkedni a közelükben😁 Nem mondom, hogy nem vert gyorsabban a szívem, de nagyon megérte"

– olvashatjuk Lola bejegyzésében.

Ezután még elefántokat is láthattunk, hála az influenszernek, akik mellett szintén a lehető legtermészetesebben állt Lola.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!