Lola Patridge újra útnak indult - ifaktor
Lola Patridge fehér ruhában áll Görögországban kék és fehér háttér előtt

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű utazó blogger Mykonoson töltötte lánybúcsúját barátnői társaságában. Most azonban újra útnak indult Lola, hogy megcsodálhassa Szardínia szigetét.


Lola Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, miszerint újra útnak indul és egy olyan helyszínre, ahová már tavaly is szeretett volna eljutni, azonban a pandémia miatt erre nem volt lehetősége.

Az influenszer utazásával kapcsolatban jó pár hasznos információval látta el a szintén utazni vágyó követőit és posztjából megtudhattuk, hogy Szardíniára milyen feltételekkel utazhatunk.

„Léptem téptem️ tavaly szeptemberben kimaradt Szardínia, most végre bepótoljuk.
HOGYAN LEHET BEUTAZNI?
▫️ 48 óránál nem régebbi negatív antigén/PCR teszt (èn îgy jöttem) VAGY
▫️ Covid-oltási igazolással, amennyiben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elismert vakcina második beadását követően legalább 14 nap telt el; az Európai Unió által elfogadott és 2021. július 1-től elérhető green pass valamennyi formai követelményének megfelelő, angol nyelvű QR kóddal ellàtott igazolással (pfizer, astra, moderna, johnson & johnson)
▫️Mindenkinek kötelező regisztrálni a https://app.euplf.eu/#/ oldalon. (Passanger locator form)
Szardiniai beutazás esetén már NEM kell a helyi egészségbiztosítónál bejelentkezni"

- olvasható Lola Instagram-bejegyzésében.

Kellemes nyaralást kívánunk a bloggernek és már alig várjuk, hogy a szigetről posztoljon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!