Lolapatridge ezúttal erre a varázslatos helyre utazott - ifaktor

Bár a járványhelyzet kicsit korlátozta az életünket, még mindig van pár olyan csodálatos hely, ahova most is elutazhatunk. A népszerű utazó blogger, Lolapatridge ismét egy varázslatos országba kalauzolta el követőit.


Lolapatridge szinte csak pár hete tért haza Costa Ricai nyaralásáról - ahol nem mellesleg vőlegénye megkérte a kezét - és máris újra útnak indult. Ezúttal Egyiptom volt az úti cél, ahol láthatóan nagyon jól érzi magát a blogger.

Persze ki ne érezné jól magát most a harminc fokban és az állandó napsütésben főleg, hogy hazánkban a tavaszt lecserélte az időjárás őszre és leginkább csak esőt láthatunk az ablakunkon kinézve.

Lola szokásához híven ismét gyönyörű fotókkal árasztotta el közösségi oldalát, ami már csak azért is nagyon jó, mert még ha csak pár pillanatra is, de úgy érezhetjük, hogy kicsit mi is ott vagyunk. Legalábbis lélekben biztosan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Horváth Tamás hosszú levélben reagált édesapja állításaira

Horváth Tamás édesapja a napokban adott interjút a Blikknek. amelyben az énekes karrierjéről, vele, valamint testvéreivel való kapcsolatáról is kitálalt az édesapa. Az énekes most egy hosszú bejegyzésben reagált az elhangzottakra, nem kímélve édesapját.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!