Lolapatridge nem akar hazajönni - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű hazai utazó-vlogger, Lolapatridge azonnal élt az utazás lehetőségével és ő is meglátogatta közszereplőink jelenlegi kedvenc helyét: a Maldív-szigeteket. Az utazás azonban még mindig nem ért véget.


Lola közel egy hónapja elutazott a távoli szigetországba és úgy néz ki, nem sieti el a hazautazást. Ez valahol érhető is, hiszen jelenleg itthon nem sok mindent lehet csinálni és azt is nyolc óra előtt kell tennünk. Az időjárásról pedig ne is beszéljünk.

Az influenszer Instagram-oldala jelenleg tele van szebbnél szebb fotókkal, de a legújabb képe nálunk mindent visz. Szinte öleli a tengerpartot Lola, annyira jól érzi magát a forró, fehér homokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!