Lolapatridge Zanzibárt javasolja úticélul - ifaktor

A világjáró-utazó blogger, Lolapatridge az utóbbi időben a járvány okozta helyzetnek köszönhetően nem tudott eleget tenni kedvenc hobbijának. Így sajnos nem láthattuk őt olyan sokat utazni a világkörül, ahogyan azt tőle ezelőtt megszokhattuk. Ennek ellenére, mégis tudott nekünk utazási tippet adni.


Lola egy régi nyaralása fotóit vette elő és osztotta meg közösségi oldalán. Az influenszer évekkel ezelőtt Zanzibáron járt, amit kiváló úticélként ajánl azoknak a követőinek, akik a járványhelyzetben is szeretnének utazni.

Elmondása szerint Zanzibár egy igazi turistaparadicsom, amitől egyáltalán nincs okunk tartani. Az influenszer mesél posztjában a szállodákról, éttermekről és az éjszakai életről is.

„ZANZIBÀR
Most az egyik legnépszerűbb úticél azok számára, akik úgy gondolják, hogy el szeretnének utazni valahova. Én három éve voltam a szigeten-Tanzániaval mi nem kötöttük össze sajnos-és szerintem fantasztikus volt. Egyáltalán nem olyan, ahogy az emberek a fekete Afrikát képzelik. Én voltam az igazi Fekete Afrikában a vadonban, azonban Zanzibár egy turista paradicsom. Valóban kevesebb az igazán jó vagy elegáns étterem, Kevesebb hotel közül lehet választani és nincs olyan éjszakai élet, mint mondjuk Thaiföldön, azonban a helyiek kedvesek (soha nem féltünk), a szállodák tiszták, és az ételektől se volt semmi bajunk a 2,5 hét alatt!"

– írta közösségi oldalán az influenszer.

Köszönjük a szuper tippet Lolától, reméljük hamarosan már biztonságosan lehet utazni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!