Los Angeles-i emléket idézett fel Kiss Ádám - ifaktor

Kiss Ádám mostanában szeret nosztalgiázni az Instagram-oldalán, nemrég a legelső televíziós szerepléséről posztolt, most pedig egy 2 évvel ezelőtti fotót osztott meg.


Ádám már többször is volt az Egyesült Államokban és az ország egyik legmenőbb városában is már nem egyszer megfordult. Los Angelesben pedig nincs nehéz dolgunk, ha híreségekkel akarunk összefutni, a humoristának ráadásul az egyik amerikai kollégájával sikerült egy közös képet készítenie. Az Eddie Murphy rajongók biztos jól ismerik Akeem herceget és a legjobb barátját, akit Arsenio Hall alakít az Amerikába jöttem című filmben.

A színész-humorista Arsenio Hall azt mondta Ádámnak, hogy sosem hallott még olyat, hogy valaki magyar, de a közös fotó ennek ellenére is elkészült, Ádám pedig még az Amerikába jöttem 2. részéhez is gratulált neki.

„Két éve futottam össze Akeem herceg legnagyobb barátjával Zamundából, egy stand up clubban Los Angelesben. Azt mondta még sosem hallott olyat, hogy valaki magyar😅 de mivel kollégák vagyunk, engedtem egy közös fotót✌🏼 Már akkor gratuláltam neki az Amerikába Jöttem második részéhez, mondjuk azóta se láttam😅 gondolom ti se?"

– írta bejegyzésében az egyik legnépszerűbb hazai humorista.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!