Lotfi Begi Dubajból jelentkezett be az RTL Klub reggeli műsorába - ifaktor
Lotfi Begi és családja már több mint két hete Dubajban nyaral, most a Reggeliben kapcsolták, ahol arról mesélt, hogy hogyan telnek a napjaik az Arab-félszigeten.


A népszerű DJ Skype-on jelentkezett be a reggeli műsorba, ahol azzal kezdte, hogy a dubaji kiruccanást igazából már tavaly elterveztek. Arról is mesélt, hogy már a felszállás is szigorú szabályokhoz van kötve, amiknek ők egytől-egyig megfeleltek. Illetve, ahogy leszálltak a dubaji reptéren ott is egyből el kellett menniük tesztelésre.

A beszélgetésből az kiderült, hogy Begi kislányának elkezdődött az online suli, tehát a napi programjaikat abszolút ehhez igazítják.

Majd a műsor végén az is szóba került, hogy a DJ és felesége, hogyan ünnepelte meg az Arab-félszigeten a házassági évfordulójukat, valamint hogy holnap ismét ünneplésre készülnek, hiszen akkor lesz a perzsa újév napja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!