Lotfi Begi előzetest mutatott legújabb zenéjéből - ifaktor

Ahogy azt korábban megírtuk és sejtettük, a népszerű lemezlovas, Lotfi Begi legújabb száma Nemazalány x Sofival készül. Instagram-oldalán mutatott is követőinek egy kis részletet az új dalból, ami vélhetően sláger lesz.


Nemazalány x Sofi egy hónappal ezelőtti zenéje az Üres szívek már elérte a tízmilliós nézettséget, amivel saját rekordjukat is megdöntötték. Lotfi Begi a lányoknak ezt a dalát dolgozta fel, amiből mutatott egy kis részletet is követőinek, ami nagyon biztatóra sikerült.

A lányoknak azóta egyébként kijött egy új daluk is, amit egy hét alatt már több mint egymillióan hallgattak meg. Úgy néz ki, hogy ez a duó még sikeresebb lesz, mint amilyen Nemazalány és Lil G voltak.

„Hamarosan èrkezik: Nemazalàny x Sofi x Lotfi Begi"

– írta Lotfi Begi Insta-oldalán, mi pedig már alig várjuk, hogy hallhassuk az egész dalt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi

Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!