Lotfi Begi négy zenésszel is készít új dalokat - ifaktor
Lotfi Begi sportmezben a Rádió1 ben

A népszerű zenész, Lotfi Begi már több mint két hete tölti nyaralását családjával, azonban legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta nekünk, hogy a munkát vakációja alatt sem szüneteltette, így hatalmas meglepetéssel készül rajongóinak.


A lemezlovas nem csak egy, de négy dallal is készül, amiket négy másik fantasztikus zenésszel együtt hallhatunk majd készen. A négy zenész között szerepel Tolvai Reni, Nemazalány x Sofi, Sipos Dani és Rácz Gergő neve is.

Lotfi Begi követőitől kérdezte meg, hogy kivel szeretnék hallani először a közös dalt, amit a komment szekcióban tudnak megszavazni a rajongók. Mi nem tudnánk dönteni, de a kommentelők egész gyorsan reagáltak.

„Termèszetesen a munka itt sem àll meg! Jelenleg hàrom dalon dolgozom pàrhuzamosan, olyan elôadókkal mint: Ràcz Gergô, Tolvai Reni, Nemazalàny x Sofi ès Sipos Dani! Melyik jelenjen meg elsônek?"

– tette fel a kérdést követőinek.

A válaszok eddig érdekesen alakulnak, szinte fej-fej mellett halad az összes előadó, de Nemazalány x Sofi pár szavazattal többet kapott a többieknél, így előfordulhat, hogy velük hallhatjuk először a Lotfi Begi új dalát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!