Lotfi Begi volt az RTL Reggeli mai vendége - ifaktor

Lotfi Begi többek között arról mesélt, hogy hogyan alakult az éve a vírushelyzet miatt, miken kellett változtatni vagy épp elhalasztania. Ettől függetlenül nagyon örül, hogy nem tartozik jelenleg azok közé, akik megfertőzöttek. Pozitívan várja, hogy vége legyen és dolgozhasson tovább, a megszokott ütemben. A műsor kapcsán még szó esett Boriszról is, az új családtagról.


Borisz, az újdonsült családtag egy kölyökkutya, aki megörvendezteti a gyerekek és szülök mindennapjait. Az adás során a beszélgetés mellett Begi sütött is, ami saját bevallása szerint kissé távol áll tőle. Ő inkább, ha betér a konyhába, akkor főz. Begi egy klasszikus meggyes pitét készített el. Vajon milyen lett a végeredmény?

Lotfi Begi a műsor 28. percében tűnik fel, visszanézhető az RTL Most honlapján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Laskóy Noémi edzésre motiválja követőit

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán elindított egy sorozatot, amiben videók formájában edzős gyakorlatokat mutat be követőinek ezzel is motiválva őket az egészséges életmódra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!