Louis Vuitton-ban jön a Formula-1-es trófea - ifaktor
Louis Vuitton trófea tartó doboz egy verenypályán

Az NBA után a Formula-1-be is beszáll a párizsi divat cég.


Talán az egyik legnagyobb világmárka. Ez juthat eszünkbe, ha követjük a divatot és találkozunk Louis Vuitton nevével. Azért, hogy ez így legyen, rengeteget tesznek a cégnél. Az elmúlt időszakban egy 3 éves kreatív szerződést kötöttek az Észak-Amerikai profi kosárlabda ligával, az NBA-vel, így már az előző szezon bajnoki trófeája is egy különleges, kifejezetten a kupa formájára kialakított, Louis Vuitton hordozó táskában érkezett.

Ezt követte a Formula-1.

Ezekkel a lépésekkel jelezték, hogy készek beállni a major-sportokba, így nem is tétlenkedtek tovább, hiszen most jött a hír, hogy beálltak a „száguldó cirkuszba" is. Legalábbis a monaco-i céggel, akik a helyi versenyek szervezése mögött állnak. A divat-cég egy több éves szerződést kötött, így a Május 23-i verseny győztese már ebben a tökéletesen megkomponált kofferből veheti át a győztesnek járó trófeát. Emellett az LV partnerei még a FIFA-val, Roland Garros és a League Of Legends is.

„300 kilométer/órás sebesség az aszfalton. Ezt hívják Forma-1-nek, ahol minden versenyző álma, hogy egyszer nyerhessen"

- nyilatkozta Michael Burke, a Louis Vuitton vezérigazgatója, a márka hivatalos közleményében. Úgy, ahogy minden másik projektnél, ennél is a tökéletességre törekednek és a legjobb tervezők dolgoznak rajta, hogy színében és minden vonásában a különleges eseményre, a Monaco-i nagydíjra hajazzon.

Ugyan sajnos nézők még nem vehetnek részt az eseményen, így a győzelmet nem ünnepelhetik közvetlenül a rajongókkal a versenyzők, de egy biztos, hogy a Louis Vuitton ott lesz a pódiumon és ezzel a csodás trófea-tartó kofferrel.

Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik lesz a következő projekt, amibe a Louis Vuitton szívesen beszállna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!