Lövöldözés tört ki Lil Durk házában - ifaktor

Az incidensben a rapper barátnője is érintett volt.


Lil Durk ezt az ébresztőt nem nyomhatta ki. Hajnalban betörtek a lakásába amíg ő és barátnője bent aludtak, majd miután tetten érte az elkövetőket, lövöldözés tört ki a házban.

A rapper és a barátnője India Cox arra lettek figyelmesek, hogy nem sokkal hajnali 5 óra után, valakik betörtek a házukba. A hatóságok elmondása alapján, több ismeretlen férfi tört be az Atlanta melletti kisvárosban, Braseltonban található házba, amit követően lövöldözés tört ki.

Egyelőre tisztázatlan, hogy hányan törtek be a házba, mindenesetre a rendőrök egyesével kikérdezik az egész lakosságot, szomszédokat, láttak-e bármit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!