Lukovics Tamara kislánya féléves lett - ifaktor

A hazai népszerű influenszer, Lukovics Tamara gyermeke születése óta minden hónapban megörökíti kislányát egy plüss nyúl mellett. Így tudják végig kísérni Tamara követői lánya növekedését. A legelső képeken a nyuszi legalább kétszer akkora volt, mint gyermeke. Mára ez megfordult.


Tamara Instagram-oldalán mutatta meg nekünk mekkora a már féléves lánya. Anna Bella fejlődését születése óta láthatjuk és meg kell hagyni, nagyon szépen növekszik a kislány. Tamara első kislányáról készített fotóján Anna szinte elveszett a plüss nyuszi mellett.

Mostanra ez már megfordult és most a nyulat kell keresnünk Anna Bella mellett.

„és a poszt, amit elfelejtettem kitenni: volt ám decemberben egy FÉL ÉVES kisbabánk!"

– olvashatjuk Lukovics Tamara bejegyzésében.

A bájos kisbabára több mint 14 ezer kedvelés érkezett. Tamara követőinek – érthető módon -, nagy kedvence lett Anna Bella.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!