Lukovics Tamara megmutatta, hogyan sportol otthon - ifaktor
Lukovics Tamara flitteres ruhában áll

A hazai YouTuber, Lukovics Tamara megmutatta legújabb Instagram-bejegyzésében, hogyan edz otthoni környezetben, avagy milyen egy kismama sportrutinja otthon. A bejegyzésben láthatunk egy elképzelt szituációt és egy valóságos helyzetet.

Tamara fotó sorozatban mutatta be az elképzelését az otthoni sportolásról és a valóságot. Az első fotón egy sokak által elképzelt, súlyzós edzést láthatunk. Míg a második képen egy sorozatba mutatja meg az édesanya, hogyan edz kislányával.

Minden esetre az anyukákra Tamara posztja motiválóan is hathat, hiszen nincs akadály még kisgyermekkel sem, csak kreatívnak kell lenni.

„otthoni sport anyukaként, INSTAGRAM vs. VALÓSÁG
őszinte leszek, én idénre nagyon reális célokat tűztem ki magamnak: sokkal több séta, sokkal több minőségi pihenés, és HA VAN KEDVEM, akkor némi sport. nem erőltetek semmit, így is épp elég aktívnak érzem magam az egész napos hajolgatás-emelgetés-rohangálás mellett, amiben változatlanul, sokadik éve hű társaim a @hm sportruhái, legyen szó kényelmes joggerről, oversize pulcsiról vagy éppen testhezálló darabokról. és ahogy látjátok, mostanában a páros edzéseket preferálom, egyedül már uncsi is lenne"

– jegyezte meg viccesen Tamara közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!