Pumped Gabo exe visszatér Magyarországra - ifaktor

Luna még 2020 első felében költözött ki Ecuadorba, ahol nagyon jól érezte magát és a szerelem is rátalált, viszont hosszú idő után úgy döntött, hogy visszautazik Magyarországra.


Az ecuadori származású influenszert előszőr VV Soma barátnőjeként ismerték meg a közösségi oldalakon, ahol egyre több követőt gyűjtött össze. Ezután összejött Soma barátjával Pumped Gabóval, akivel több mint egy évig alkottak egy párt.

Luna az RTL Klubon futó Love Island című realityben is feltűnt, ahol nem sikerült párt találnia, így jutottunk el odáig, hogy végül Ecuadorba költözött. Ahol viszont gyorsan rátalált a szerelem, egy kolumbiai zenei producerrel jött össze, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él. Arról egyelőre nem tudni többet, hogy mennyi időre tér vissza, esetleg visszaköltözik-e, de majd a későbbiekben ezekre is fény derül.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így néz ki Chiara Ferragni teste terhessége 37. hetében

Az olasz származású divat modell, Chiara Ferragni várandóssága végéhez közelít, így a 37. hétbe lépve megmutatta követőinek testét, amit csak egy lenge alsónemű takart.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!