Hatalmas karácsonyi bulit tartottak a Luxusfeleségek - ifaktor
Hatalmas karácsonyi bulit tartottak a Luxusfeleségek
Hétfőn lezárult a Feleségek Luxuskivitelben negyedik évada, melyben egy utolsó nagy beöltözős-ajándékozós partyt tartottak a szereplők.


A hangulat fagyosabb volt, mint az év leghidegebb napja! Ahogy @yvonnedederick mondta a hangulat pedig rosszabb volt, mint a leggonoszabb nagynénijével töltött Karácsonyon! Hát nem mindenki érti a viccet és nem mindenki egyenes közülünk!"

– emlékezett meg Instagramján Molnár Nini.

A Polgár Tünde által szervezett buli egy pontján a VIASAT3 másik népszerű műsorának az Észbontóknak a műsorvezetője Kovács Áron jelenik meg, aki karácsonyi dalokat ad elő. Majd ezután következik az adás fénypontja, amikor egy karaoke-party keretein belül maguk a Luxusfeleségek is dalra fakadnak.

Ekkor a feszült légkör helyét végre átveszi az önfeledt szórakozás, de a show-t kétségkívül Molnár Nini viszi el, akitől egyébként nem is áll messze a zenei pályafutás, ugyanis korábban a Kelemen Kabátban frontemberével Horváth Boldival készítettek egy közös videóklipet Bisztro Dal címmel.

A teljes adás itt nézhető vissza.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!