Ma este megint megőrülnek Istenes Bencéék! Most komolyan: mit művelnek? - ifaktor
Istenes Bence saját önálló showműsora, a „házi készítésű" IstenEst hétfőn újabb adással jelentkezik az internetes éterben. Az adásról néhány beharangozó képet is találhatunk, méghozzá Fluor Tomi Instáján. A képek alapján ezúttal is tele lesz beteg, ámde felettébb vicces jelenetekkel a műsor.


„Nem akarok beszélni róla... Hétfő 20.00 IstenEst!"

– írta Fluor a közösségi oldalán.

Az előző részben történtekről mi is beszámoltunk, amikor Fluor Szabó Zsófi tangájában pucsított. Nos, a mostani fotók alapján hasonló őrültségekre számíthatunk ezúttal is a – többek között – Járai Máté és Fluor vendégeskedésével tarkított podcastben.


Kilátásban van: babával smárolás, földön fetrengés, alsógatyás mutatványok és egy ki szőrtelenítés is - kell ennél több?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!