Machine Gun Kelly és Travis Barker nem félnek a magasságtól - ifaktor
Machine Gun Kelly és Travis Barker összevágott kép

Aztán MGK még a brutális nagy hangfalra is felmászott, hogy még magasabban lehessen.


Úgy tűnik, hogy Machine Gun Kelly és Travis Barker, a két rocksztár, nem igazán fél a magasságtól. Valószínű, hogy felejthetetlen koncertet rögtönöztek, hiszen soha nem adtak elő még ilyen magasan.

A sztár-srácok úgy döntöttek, hogy szombat délután, a kaliforniai Venice Beachen egy rögtönzött koncertet tolnak egy rendkívül magas épület tetején. Mint ahogy a koncert színvonalát, úgy a magasságot sem adták lejjebb. Mivel a rajongóikat az utolsó percekben értesítették, így egy flashmob szerű előadásban lehetett részük az ott tartózkodóknak.

MGK felelt az éneklésért és a gitárért, amíg Travis Barker kezelte a dobokat természetesen. A páros egyébként Hollywood legszexibb lányaival randiznak (Megan Fox és Kourtney Kardashian). Úgy tűnt, hogy az Amazon új sorozatának, a Paradise Citynek a betétdalát, az új számukat, „A Girl Like You"-t adták elő.

A show szinte minden fennakadás nélkül lezajlott. MGK és Travis is folyamatos szövegelésükkel tartották fenn az érdeklődést és az izgalmakat, amivel mindenki rendkívül szimpatizált, hiszen végre valami olyan dolog történt, ami nem a koronavírussal és az aktuális korlátozásokkal foglalkozik.

A koncert csúcspontján MGK felmászott a legmagasabb hangszóró tetejére is, ami amellett, hogy állati jól nézett ki, roppant veszélyes is volt. Egy rossz lépés és az énekes-rocksztár, komolyabban megsérülhetett volna. Hála Istennek, minden rendben zajlott és rendkívül szórakoztató, random koncertet nyomtak le a fiúk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!