Mackenzie Dern Cancunban twerkelt. - ifaktor

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.


Mackenzie zseniális formában van és jelenleg az ötödik helyen kiemeltként tartják számon a korcsoportjában, így megvan benne minden potenciál, hogy a bajnoki övért is harcba szállhasson egy nap. A profi küzdősportoló Nina Nunes „megverését" követően, zsinórban negyedik győztes meccsét ünnepelhette, így természetes, hogy egy kis lazítás egy brazil modellel belefér.

Nina Nunes vs Dern Highlights

Ezt látva minden bizonnyal megérdemli, hogy kicsit kikapcsoljon és ezt a Brazil hírességgel, nagyon jó barátnőjével, Lexával tette. Nem is akárhogyan.

Mackenzie Instagram-sztorijában Te is megnézheted hogyan Twerkel az UFC sztár

935.4k Followers, 996 Following, 913 Posts

Mackenzie egyébként remek anyuka és szerető feleség, viszont mivel sem a férj, sem pedig a gyerkőcök nem láthatóak ezen a videón, így feltételezhető, hogy ez egy keményebb csajos buli volt.

Mindenesetre remek kikapcsolódás a testnek és a szemnek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!