Madonna nyilvánosan is odáig van 15 éves modell fiáért - ifaktor

David Banda egy új modell-videójával robbantotta az Instagramot.


Madonna nem is lehet büszkébb 15 éves fiára, David Banda-ra.

A 6 gyermekes édesanya egy fotósorozatot osztott meg Instagramján fiáról, amint egy ruha kollekciót mutat be éppen. Csak annyit fűzött hozzá, hogy

„Ez az önbizalom.."

A videóban látható, ahogy egy ruhában pózol a legfiatalabb gyermeke Madonnának, majd a videó végén hozzáteszi, hogy szereti viselni ezt a ruhát.

„Olyan felszabadító. Tudod miről beszélek?"

mondta David.

Madonna posztja alatti visszajelzések azt mutatják, hogy a fiú jó úton halad. Több világhírű énekes és híresség ismerte el a fiút.

A 62 éves énekesnőre mindig is jellemző volt, hogy büszkélkedik gyermekeivel, ugyanakkor mégsem posztolta teli velük a világhálót eddig. Az elmúlt években azonban egyre megszaporodtak a lesifotók és a videók.

Tavaly Jamaicán ünnepelte születésnapját, ahol gyerekei is ott voltak, amiről egy egész fotósorozatot osztott meg Instagramján.

Decemberben hálaadásra szintén összegyűlt az egész család, Madonna pedig kapott az alkalmon és ha már lehetett, büszkélkedett róluk egy Instagram-poszt keretein belül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!