Madonna rendkívül cuki képeket osztott meg 27 éves pasijáról - ifaktor

A Pride-ünnepség alkalmából, Madonna elárasztotta a közösségi médiát közös fotóikkal.


Madonna és jóval fiatalabb pasija Ahlamalik Williams, az LMBTQ Pride ünnepségén voltak megtalálhatók, egy new york-i hotel partiján.

A 62 éves énekesnő, elárasztotta az Instagramot közös fotóikkal, amiken szemmel láthatólag fülig szerelmes a fiúba. A többi sztár közül, egyértelműen kitűnt Madonna és pasija.

Lapozz az extra képekért!

A pár egyébként rendkívül szolidan kezeli a magánéletüket, így ez a kép-sorozat bizony meglepő. Madonna párja tavaly, csak két eseményen vett részt ami a az énekesnő 62. születésnapja és egy mini családi összejövetel volt.

Továbbá Valentin-napon posztoltak még egy cuki közös képet, amin szemmel láthatólag nagyon szerelmesek.

Madonnát és Ahlamalikot 2019-ben látták elsőnek együtt, amikor az év végén az énekesnő, egy búcsú posztot tett ki az akkori évtől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!