Rehabilitációs intézetbe vonult az Oscar-díjra is esélyes magyar film sztárja - ifaktor

Egy időre biztosan felfüggeszti a karrierjét Shia LaBeouf, aki már több mint 5 hete kezelés alatt áll egy rehabilitációs intézetben, miután a volt barátnője szexuális és érzelmi bántalmazás miatt beperelte őt decemberben.


„Nincs mentségem az alkoholizmusomra és az agressziómra, csak racionalizálni tudok. Sokszor bántottam a hozzám legközelebb állókat. Ezt szégyellem, és bocsánatot kérek azoktól, akiket bántottam. Nem nagyon van más, amit mondhatnék"

– ismerte el LaBeouf, akit korábban egy másik nő is bántalmazással vádolt.

A színész 2018 és 2019 között alkotott egy párt FKA Twigs énekesnővel, aki azt állítja, hogy a LaBeouf szexuálisan, fizikailag és lelkileg is bántalmazta őt. Azt egyenlőre nem tudni, hogy milyen kezelést kap, de már korábban is kezelték ilyen intézetben a folyamatos botrányairól híres színészt. LaBeouf maga döntött úgy, hogy szünetelteti a karrierjét, mert jelenleg csak a gyógyulásra szeretne koncentrálni.

A sztár legutóbb Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjében vállalt szerepet, ami január 7-én került fel Netflixre. A film Oscar-kampányából el is távolították a botrányok után.

(Variety)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!