Rehabilitációs intézetbe vonult az Oscar-díjra is esélyes magyar film sztárja - ifaktor

Egy időre biztosan felfüggeszti a karrierjét Shia LaBeouf, aki már több mint 5 hete kezelés alatt áll egy rehabilitációs intézetben, miután a volt barátnője szexuális és érzelmi bántalmazás miatt beperelte őt decemberben.


„Nincs mentségem az alkoholizmusomra és az agressziómra, csak racionalizálni tudok. Sokszor bántottam a hozzám legközelebb állókat. Ezt szégyellem, és bocsánatot kérek azoktól, akiket bántottam. Nem nagyon van más, amit mondhatnék"

– ismerte el LaBeouf, akit korábban egy másik nő is bántalmazással vádolt.

A színész 2018 és 2019 között alkotott egy párt FKA Twigs énekesnővel, aki azt állítja, hogy a LaBeouf szexuálisan, fizikailag és lelkileg is bántalmazta őt. Azt egyenlőre nem tudni, hogy milyen kezelést kap, de már korábban is kezelték ilyen intézetben a folyamatos botrányairól híres színészt. LaBeouf maga döntött úgy, hogy szünetelteti a karrierjét, mert jelenleg csak a gyógyulásra szeretne koncentrálni.

A sztár legutóbb Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjében vállalt szerepet, ami január 7-én került fel Netflixre. A film Oscar-kampányából el is távolították a botrányok után.

(Variety)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!