Magyar sztárok, akik külföldön is szerencsét próbáltak - ifaktor
Magyar sztárok, akik külföldön is szerencsét próbáltak

Sok magyar hírességet találunk, aki a világ egy másik pontját találta meg a boldogságot és még jelenleg is külföldön él. De természetesen olyanra is van példa, aki több év után hazatért és véglegesen itthon telepedett le.


Palik László és Marsi Anikó

Palik Lászlóra, az Exatlon Hungary műsorvezetőjére most sem lehet azt mondani, hogy itthon tölti minden egyes percét, hiszen jelenleg is már több hónapja Dominikán tartózkodik és ez már a harmadik ilyen több hónapos dominikai kiruccanása. Azonban volt olyan eset is amikor Marsi Anikóval együtt eltűntek a nyilvánosság elől, és egyik pillanatról a másikra Ausztráliába költöztek, majd Spanyolországba is eltöltöttek egy kis időt. Akkor még mindketten az RTL Klubnál dolgoztak, de azóta nagyot fordult a világ és már évek óta mindketten a TV2 műsorvezetői.

Steiner Kristóf

Krisfófot a VIVA TV-ből ismerte meg a nagyközönség és akkor évekig a szemünk előtt volt, amit egy hosszabb eltűnés követett. Pár éve elkezdett újra többet szerepelni a hazai médiában, de egy teljes átalakuláson ment keresztül a VIVA TV-s időszakhoz képest. A műsorvezető évekig élt Izrealben, hiszen ott talált rá a szerelem az esküvőjét 2018-ben tartották meg Tel-Avivban. Azóta ott hagyták az országot az izreali párjával Nimroddal, és egy kis görög szigetre költöztek, ahol mindent maguknak termelnek meg.

Hargitai Bea

A modell Kristófhoz hasonló pályafutást futott be a hazai médiában, fiatalon rengeteg szerepelt, majd volt egy olyan időszaka amikor teljesen eltűnt, mostanában pedig újra szem előtt van és például az Álarcos énekes nyomozójaként is szerepelt az RTL Klubon. Bea 2009-ben úgy nyilatkozott, hogy egy véletlennek köszönheti a férjével való találkozását, akivel Prágábán él több mint 10 éve és ott is alapított családot. A férje a TV2 egykori ügyvezető igazgatója David Stogel, aki Prágában élt már akkor is és két gyereke is született még mielőtt összejöttek Beával. 2015-ben a közös kisfiúk is megszületett, aki a Jason Sidney nevet kapta.

Természetesen a felsoroltakon kívül is bőven akadnak még hazai hírességek, akik ezt az utat választották, gondoljunk csak az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjára Törőcsik Dánielre, aki Hamburgban nyitott tetováló szalont, vagy Polgár Krisztára, aki több éve Texasban él már a családjával, de ott van Oroszlán Szonja is aki öt év után döntött úgy, hogy hazaköltözik az Egyesült Államokból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldal


Ne hagyd ki!