Magyar sztárok, akik külföldön is szerencsét próbáltak - ifaktor
Magyar sztárok, akik külföldön is szerencsét próbáltak

Sok magyar hírességet találunk, aki a világ egy másik pontján találta meg a számításait.


Palik László és Marsi Anikó

Palik Lászlóra, az Exatlon Hungary műsorvezetőjére most sem lehet azt mondani, hogy itthon tölti minden egyes percét. Ugyan már nem ő az Exatlon műsorvezetője, de korábban hosszú hónapokat töltött külfödlön a műsor forgatásai miatt. Marsi Anikóval való házassága alatt együtt eltűntek a nyilvánosság elől, és egyik pillanatról a másikra Ausztráliába költöztek, majd Spanyolországba is eltöltöttek némi időt.

Steiner Kristóf

Krisfófot a VIVA TV-ből ismerte meg az ország. Évekig a szemünk előtt volt, mielőtt eltűnt a képernyőről. A műsorvezető évekig élt Izrealben, hiszen ott talált rá a szerelem. Az esküvőjét is Tel-Avivban tartották 2018-ban. Azóta ott hagyták az országot izreali párjával és egy kis görög szigetre költöztek, ahol mindent maguknak termelnek meg.

Hargitai Bea

A modell Kristófhoz hasonló pályafutást futott be a hazai médiában: fiatalon rengeteg szerepelt, majd volt egy olyan időszaka amikor teljesen eltűnt. Bea 2009-ben úgy nyilatkozott, hogy egy véletlennek köszönheti a férjével való találkozását, akivel Prágábán él több mint 10 éve és ott is alapított családot. A férje a TV2 egykori ügyvezető igazgatója David Stogel. 2015-ben született meg közös gyermekük.

Ne hagyd ki!