Magyar TikTok sztárok – összeállítás - ifaktor
hollósi jázmin

Az Instagram és a YouTube mellett napjaink legfelkapottabb közösségi portálja a TikTok. Ez az a portál, ahol hódítanak a rövid videós tartalmak és a legnagyobb sztárok mellett, sokan vannak már, akik itt indítottak el közösségi médiás karrierjüket. Ebben az összeállításban róluk lesz szó.


1, Schobert Lara

Lara Schobert

www.tiktok.com

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara a TikTokon futott be, hogy aztán országos népszerűségre tegyen szert az RTL-en futó Álarcos énekes című showműsorban. Közel 374 ezer követővel rendelkezik cikkünk megírásakor és majdnem 70 millió lájkkal. Az Instán is összegyűlt 190 millió rajongója.

2, Liszkai Márk

liszkai márk

www.tiktok.com

Liszkai Márk egyike azon keveseknek, akiket díjaztak a 2019-es első TikTop fesztiválon. Az ő videója lett az év TikTok videója. 229 ezer követővel rendelkezik és 6,6 millió lájkkal a tartalmain.

3, Czura Karina

czura karina

www.tiktok.com

Czura Karina Eszterről elmondhatjuk, hogy ténylegesen minden platformon jelen van: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube és még saját weboldallal is rendelkezik. Ő lett az év TikTok videósa a már említett TikTop fesztiválon, ahol a díjat Dér Heni adta át. Rengeteg videót készít, amelyeken több ízben narrált felvételekhez tátog, és általában – saját gesztusaival kiegészítve – igazán humorosra sikerednek. Összesen 383 ezer követője van, valamint 15,7 millió lájk a posztjain.

4, Hollósi Jázmin

hollosi jázmin

www.tiktok.com

Hollósi Jázmin a magyar TikTokosok közül a legtöbb feliratkozással rendelkezik, szám szerint majdnem 712 ezer követővel bír. Emellett aktív a YouTube-on is, illetve az Instán is 148 ezer követővel bír. A legkülönfélébb tartalmakat gyártja, azonban táncos videói mindig osztatlan sikert aratnak.

5, Bóna Bianka

#duett @karica.czura közreműködésével imádom ahogy színészkedsz😂❤️ #fyp #foryou

www.tiktok.com

Bóna Bianka szintén a TikTokon futott be, ennek ellenére mára már vloggerként hirdeti magát az Instagram-oldalán. Nem titkolt szándéka, hogy más platformok nézőihez is eljusson, így YouTube-csatornáját is elindította. A TikTokon táncos videói hódítanak túlnyomó többségben. Összesen 274 ezer követővel bír, valamint 6,7 millió lájkot generáltak kontentjei.

csonka andrás, király viktor

www.tiktok.com

Az itt felsoroltakon kívül természetesen rengetegen használják még az alkalmazást, olyanok is, akik nem feltétlenül itt robbantak be.

Csonka András például nagyon szívesen posztol a TikTokon, vagy akár Budavári Fülöp és Varga Győző is – akárcsak sokan mások.


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!