Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka - ifaktor
b nagy réka két kutyával a vízparton üldögél
Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.


Hazánk egyik rejtett kincse, a Vértes lábainál fekvő, Oroszlányhoz közeli Bokodi-tó, melynek partján az utóbbi évtizedekben kiépített úgynevezett, úszó-falu csodájára jár a fél világ. A Vértesi Erőmű hűtőtavának partját szinte teljesen elfoglalják a különleges, cölöpökre épült horgász házikók, amelyekhez hosszú stég vezet a víz felett.

„Már régóta szerettem volna ellátogatni a Bokodi-tóhoz, most pedig végre el is jutottunk Dáviddal. Nagyon hangulatos, nem véletlenül, nagyon sokan járnak arra, viszont ha egy kicsit beljebb sétálunk, akkor nyugodtan körbe lehet nézni. A kis kiruccanásunkról vlogot is készítettem, amiben igyekeztem nektek minél jobban bemutatni a helyszínt"

– számolt be Réka a helyszínről Instagram-oldalán.

A Bokodi-tó megközelítése korántsem egyszerű feladat, csak meglehetősen rossz állapotú földutakon juthatunk a part közelébe. A legkönnyebben elérhető partszakasz, talán az egyik leglátványosabb stégekkel felszerelt is.

Állítólag a horgászok egyébként nagyon háklisak a látogatókra, így amikor arra járunk mindenképpen tekintettel kell lenni a környékre jellemző csendre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!