Magyarország kijutott a hazai rendezésű Európa-bajnokságra - ifaktor

Magyarország labdarúgó-válogatottja 2016-ban 30 év után jutott ki újra nagy világeseményre. Ehhez képest a mostani várakozás eltörpül, hiszen mindössze öt év telt el és 2021-ben (a Covid-19 miatt lett elhalasztva 2020-ról – a szerk.) újra EB-n szerepel a magyar csapat! Nézzük, hogy reagáltak a mérkőzés előtt és után sztárjaink!Már a meccs kezdete előtt posztolt a volt válogatott, újpesti exfutballista, aki napjainkban tévés celeb, Kabát Peti.

„Mit vársz a mai mérkőzéstől? Várom a tippeket! Nagyon szurkolunk Nektek! Hajrá Fiúk! Hajrá Magyarok!"

– írta a bejegyzéséhez Kabát egy korábbi, Puskás Arénában készült kép kíséretében.

Lipcsei Betta az M4 Sport riportere is szurkolásra buzdította a rajongóit a kezdés előtt:

„#itthonszurkolunk Hajrá Magyarok!"

– írta Betta.

Visszatérve a mérkőzésre: rossz előjel volt, hogy a válogatott szövetségi kapitánya, Marcos Rossi pozitív Covid-tesztet produkált, így nem lehetett jelen a stadionban.

Ráadásul Izland egészen a 88. percig 1-0-s előnyben volt, amikor az újdonsült válogatott játékos, Nego Loic kiegyenlített. Mikor már mindenki elkönyvelte, hogy hosszabbítás lesz, érkezett a Salzburg 20 éves tehetsége – akit a világ több sztárcsapata is figyelemmel követ –, Szoboszlai Dominik és bevágta a győztes találatot.

Örömmámorban úszott az egész csapat, akárcsak Hajdú B. István kommentátor, de alighanem az ország egésze, Magyarország EB résztvevő!

„Igeeeeeen"

– írta Hajdú Péter, aki megjelölte Szoboszlait is a posztjában. Peti használta az #éjjelsohanemérhetvéget hashtaget is, ami a 2016-os EB-t idézi.

Kiss Ádám a Facebookon osztotta meg örömét:

„Ezmivót!? Óriási!"

– ujjongott a humorista.

hide the pain harold arat\u00f3 andr\u00e1s

Facebook/TrollFoci

A Trollfoci Facebook-oldalán egy poszt alatt megjelent Arató András alias Hide the Pain Harold.

„Csak a 88. percig kellett tartanom a Hide the Pain mosolyt. Köszi fiúk!"

– kommentelte András.

Magyarország az EB-címvédő Portugália és a VB-címvédő Franciaország ellen hazai pályán, míg Németország ellen Münchenben fog pályára lépni az F jelű négyesben. Első mérkőzésünket 2021. június 14-én 18:00-kor játsszuk a Portugál-válogatott ellen.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!