Magyarország legjobb séfjével horgászott együtt Nagy Benede - ifaktor
Nagy Benedek legújabb YouTube-videójában horgászni járt, ráadásul nem akármilyen társasága akadt, hiszen a Michelin-csillaggal kitüntetett Széll Tamás is vele tartott.


A youtubert és a séfet az köti össze, hogy mindketten az Audi nagykövetei, ezúttal a Békésszentandrási duzzasztónál jártak, ahol megpróbáltak pár zsákmányt elejteni a vízből.

Szerencsére Beni egy videót is készített a programról, úgyhogy mi is betekintést kaphattunk abból a gyönyörű környezetből, ahol a srácok jártak.

És természetesen, ha az influenszernek már összejött, hogy a világ legrangosabb szakácsversenyének döntősével vehessen részt egy közös programon, akkor nem maradhatott ki, egy jó kis főzőcskézés sem. Arról viszont nem lőjük le a poént, hogy mi volt a menü, ahogyan arról sem, hogy Beniéknek sikerült-e fogniuk valamit, az majd a videóból kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!