Magyarósi Csaba videójából megtudjuk, miért fontos a maszk - ifaktor

Magyarósi Csaba legújabb YouTube-vlogvideójában szeretné felhívni az emberek figyelmét a maszkviselés fontosságára. A felvétel készítése alatt megkérdezett számtalan embert, hogy mi a véleményük a közterületen is kötelezővé vált maszkviselésről, illetve, hogy hogyan bírják annak hordását.


Volt, aki biciklizéshez is felvette a maszkot, ő azt állítja egyáltalán nem megterhelő. Sőt, hűvös időben kifejezetten jól esik, hogy egy plusz réteg melegíti az arcot. Mások azt nyilatkozták, hogy a budapesti levegő magas szennyezettsége miatt is megéri hordani.

Csaba véleménye szerint ebben az időben most kimondottan fontos, hogy vigyázzunk egymásra és ha kell, akkor kényszerítsük rá másokra is a megfelelő viselkedési mintát.

A videó legvégén pedig Csaba levonta a konzekvenciát és megállapította, hogy az emberek körülbelül 60%-a viseli a maszkot a maradék pedig nem.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!