Majka eddig sosem látott embereket mutat be Instagramján - ifaktor
majka szürke pólóban és barátja,Ignacz Karcsi- Karcsika
Majoros Péter Majka egy nagyon érdekes fotósorozatot indított a közösségi média oldalán, ahol rendszeresen bemutat eddig nem látott embereket, akik valamilyen szerepet játszanak az életében.


„Ma elindítok egy érdekes fotósorozatot. 25 posztban mutatok be nektek embereket az életemből. Olyanokat, akikkel rendszeresen kapcsolatban állok valamilyen úton-módon."

– írta a sorozatról Majka.

Az énekes-rapper már be is mutatta az első két személyt az életében, akik fontos szerepet töltenek be az életében.

„Az első Jenny, egy hölgy, aki emberfeletti gyógyító képességgel rendelkezik. Noitarong Jittana a becsületes neve,39 éves, Bangkokból jött Thaiföldről. Masszőrként dolgozik 10 éve. 2019 óta pedig Magyarországon, Dunakeszin dolgozik masszőrként. Életmentő kategória 1 helyezett"
„Ignacz Karcsi- Karcsika. 25 éves Kazinczbarcelónából. Elég hektikus, amit érzek iránta, mert néha imádom, és van amikor gyűlölöm! Amit csinál viszont profin csinálja. Dealer.. de nem olyan... Kártyát oszt. És a világ legfinomabb vodkaszódáját keveri. Saját bevallása szerint azért, mert egy csöppnyi szeretetet tesz bele"

– írta a második személyről Majka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!