Ő hozott krémest a Covid miatt kórházban fekvő Majkának - ifaktor
Mi is beszámoltunk róla, hogy Majka az utóbbi időben egy új fotósorozatot indított, amelyben időről időre bemutat egy-egy hozzá közel álló személyt, akit eddig nem ismerhettek a követői.


Ezúttal egy jó barátját, Domonyai Lászlót mutatta be, akivel rendszeresen fogadnak gyakorlatilag mindenre, amire csak lehet, de főleg sportra.

Az írásból az is kiderült ugyanakkor, hogy kettejük kapcsolata azért igencsak szoros, hiszen László még egy tálca krémessel is bement hozzá a kórházba, amikor a rapper a Covid-19 vírus miatt napokig egy covid-osztályon feküdt – sőt a barát még a nővéreknek is hozott egy-két finom süteményt a korábban az MTK-nál és a Vasasnál is sportigazgatóként dolgozó sportember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!