Majka bevédte Schobert Norbit durva kijelentése után - ifaktor
Majka edzés közben, sapkában

Korábban már megírtuk, hogy nemrég a fitneszguru, Schobert Norbi meggondolatlan kijelentést tett a Fókusz műsorában, amivel rengeteg 100 kiló fölötti férfitársába taposott bele. Majka közösségi oldalán fejtette ki véleményét az esettel kapcsolatban és nagyon úgy tűnik, hogy Norbi pártját fogja.


Majka kifejtett véleményét Norbi is megosztotta Instagram-oldalán és nagyon örült neki, hogy a zenész beállt mögé. Úgy látszik, Majka osztja Norbi véleményét, miszerint a súlyos elhízási aránynak köszönhető, hogy hazánk az élen jár a koronavírus miatti halálozási statisztikában.

Norbi megköszönte közösségi oldalán a rapper védelmét és tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis állítása szerint nem ő "vágódisznózta" le 100 kiló feletti férfitársait, hanem a média forgatta ki szavait.

„Majka Papa! Köszönöm, hogy kiálltál értem, de szeretném eloszlatni a félreértéseket. A bulvár tálalta, hogy én vágódisznóztam a 100 kg feletti férfiakat. Kamu. Vágódisznóztam a 100 kg feletti sertéseket és azt mondtam nem igaz, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik. Ennyi. A férfiasság, a nőiesség nem kiló, centi, vagy pénz kérdése. Lehet valaki 200 kilósan is férfiatlan a tetteivel és lehet valaki tolószékben, 60 kilósan is komoly harcos! Ennyi. Kár kapaszkodni a béna mondásokba. Változtatni kell. Szedje össze magát aki hallja amit mondani akarok. Aki utál az úgyse akarja érteni. Aki szeret az hallja a lényeget. Kösz még egyszer Peti! Nem vagy 100 kg, de Te is kemény csávó vagy! Norbi"

– írta közösségi oldalán Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!