Curtis a Majkával való szakításáról: „Második ember voltam hosszú éveken át” - ifaktor
Curtis és Majka
Curtis a botrányok után először szólalt meg. A 32 éves rapper elárulta, hogy pontosan mi vezetett a Majkával való szakításához.

Az újpesti rapper állítása szerint több mint három éve nem nyúlt kábítószerekhez, így újbóli szakításuknak más oka volt – írja a Bors.

Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned… Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljon az utunk

– nyilatkozta a bulvárlapnak.

Curtis fizikailag és lelkileg is elfáradt az utóbbi időben, ezért sem jelent meg a villányi és a monorierdei koncertjén.

Nálam ilyen a mélypont, amikor eltűnök a térképről, mert nem akarom, hogy mások is lássák a nehézségeimet és a lelki vívódásaimat. Kerülöm a konfliktusokat, inkább egyszerűen elmenekülök. Ez történt akkor is. Bezárkóztam

– magyarázta a történteket Curtis.


Ne hagyd ki!