Majka és sorstársai: sztárok akik elkapták a koronavírust - ifaktor

A kormány szigorításai ellenére a koronavírus-járvány terjedése nem állt meg, továbbra sem kímél senkit, legyen az gazdag vagy szegény, átlagpolgár vagy híres ember. Összeállításunkban öt celebritást mutatunk be, akik már elkapták a kórt.Kettner Henry

Nemrég számoltunk be arról, hogy a népszerű zenész-influenszer is elkapta a vírust. Henry azóta jobban van, de még nincs túl a betegségen.

„Korona helyzetjelentés: köszönöm Mindenkinek a rengeteg üzenetet, egyelőre kb. ugyan úgy vagyok, viszont az elmúlt napokhoz / hetekhez képest ma ébredtem a legjobban, úgyhogy remélem innentől már nincs messze a vége. Köhögni még azért köhögök, de már az is javulni látszik. Holnap megyek tesztre, drukkoljatok."

– írta a véleményvezér.

Majka

Magyarország egyik legnépszerűbb rappere nemrég kapta el a vírust. Érte most egy ország aggódik, hiszen kétoldali tüdőgyulladása volt, illetve oxigénmaszkot is kapott. A kórházból fia születésnapjára ugyan hazament, de egyre romló állapota miatt visszakerült a klinikára. Jelenleg is ott tartózkodik, ahonnan az énekes videókon számol be állapota alakulásáról.

Görög Zita

Zitáéknál – akárcsak Majkáék esetében – a gyerekek és párja is átestek a betegségen, azonban a modellnek komolyabb tünetei voltak.

„Megviselt az elmúlt 2 hét. Ma volt az első nap, hogy nem volt fájdalmam. Szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim és a szerelmem gyorsan felépültek, hálás vagyok, amiért nem kellett értük sokáig aggódnom. Hálás, hogy vannak nekem és ápoltak. Nem mondom, hogy erős vagyok, ma is aludtam még délután 2 órát. De már tudtam ebédet varázsolni a családomnak és majdnem olyan volt, mint egy igazi vasárnap"

– írta legutóbbi vírusról szóló helyzetjelentésében Zita.

Gáspár Laci

Laci az RTL Klubon futó, az Álarcos énekes című műsor forgatása közben produkált pozitív Covid-tesztet, így ki is kellet hagynia két adást, amelyben vendégnyomozók helyettesítették (Nagy Ervin, Puskás Peti – a szerk.). Laci szerencsére már kigyógyult a betegségből, de felhívta a figyelmet: nem érdemes szórakozni ezzel a vírussal.

Tom Hanks

Tom Hanks még az első hullám idején kapta el a koronavírust.

Instagram /@tomhanks

A végére egy igazi hollywoodi sztárt hagytunk. Tom Hanks még a járvány első hullámában kapta el a vírust. Hanks ráadásul 63 éves, így egyértelműen a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik. Neki és feleségének több napra is be kellett feküdnie a kórházba, de szerencsére mindketten gyógyultan távoztak.

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!