Majka és sorstársai: sztárok akik elkapták a koronavírust - ifaktor
Majka és fia öltönyben fehér háttér előtt

A kormány szigorításai ellenére a koronavírus-járvány terjedése nem állt meg, továbbra sem kímél senkit, legyen az gazdag vagy szegény, átlagpolgár vagy híres ember. Összeállításunkban öt celebritást mutatunk be, akik már elkapták a kórt.Kettner Henry

Nemrég számoltunk be arról, hogy a népszerű zenész-influenszer is elkapta a vírust. Henry azóta jobban van, de még nincs túl a betegségen.

„Korona helyzetjelentés: köszönöm Mindenkinek a rengeteg üzenetet, egyelőre kb. ugyan úgy vagyok, viszont az elmúlt napokhoz / hetekhez képest ma ébredtem a legjobban, úgyhogy remélem innentől már nincs messze a vége. Köhögni még azért köhögök, de már az is javulni látszik. Holnap megyek tesztre, drukkoljatok."

– írta a véleményvezér.

Majka

Magyarország egyik legnépszerűbb rappere nemrég kapta el a vírust. Érte most egy ország aggódik, hiszen kétoldali tüdőgyulladása volt, illetve oxigénmaszkot is kapott. A kórházból fia születésnapjára ugyan hazament, de egyre romló állapota miatt visszakerült a klinikára. Jelenleg is ott tartózkodik, ahonnan az énekes videókon számol be állapota alakulásáról.

Görög Zita

Zitáéknál – akárcsak Majkáék esetében – a gyerekek és párja is átestek a betegségen, azonban a modellnek komolyabb tünetei voltak.

„Megviselt az elmúlt 2 hét. Ma volt az első nap, hogy nem volt fájdalmam. Szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim és a szerelmem gyorsan felépültek, hálás vagyok, amiért nem kellett értük sokáig aggódnom. Hálás, hogy vannak nekem és ápoltak. Nem mondom, hogy erős vagyok, ma is aludtam még délután 2 órát. De már tudtam ebédet varázsolni a családomnak és majdnem olyan volt, mint egy igazi vasárnap"

– írta legutóbbi vírusról szóló helyzetjelentésében Zita.

Gáspár Laci

Laci az RTL Klubon futó, az Álarcos énekes című műsor forgatása közben produkált pozitív Covid-tesztet, így ki is kellet hagynia két adást, amelyben vendégnyomozók helyettesítették (Nagy Ervin, Puskás Peti – a szerk.). Laci szerencsére már kigyógyult a betegségből, de felhívta a figyelmet: nem érdemes szórakozni ezzel a vírussal.

Tom Hanks

Tom Hanks még az első hullám idején kapta el a koronavírust.

Instagram /@tomhanks

A végére egy igazi hollywoodi sztárt hagytunk. Tom Hanks még a járvány első hullámában kapta el a vírust. Hanks ráadásul 63 éves, így egyértelműen a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik. Neki és feleségének több napra is be kellett feküdnie a kórházba, de szerencsére mindketten gyógyultan távoztak.

Ne hagyd ki!