Majka is támogatja az SMA-s Zsombit - ifaktor

Nemrégiben megírtuk, hogy Kabát Péter segített a nagyon ritka betegségben szenvedő Zsombinak, ezúttal pedig Majka posztolt róla Instagramon.


Korábban aláírattak egy labdát, sportolókkal, közéleti szereplőkkel, ami 1 millió forintért el is kelt, de mivel az SMA1 egy nagyon ritka betegség, ezért horror áron van a gyógykezelése. Jelenleg a kezeléshez szükséges összeg fele van meg, tehát szükség lenne még az emberek segítségére. A labdát aláírók között szerepel Majka, Curtis, Majoros Hajnalka, Kabát Péter, az egész Hooligans zenekar, Dárdai Pál, Huszti Szabolcs, Juhász Roland és még sokan mások, a teljes névsor a Badalik Szabolcs oldalán látható posztban olvasható.

@badalik_szabolcs barátom azzal hívott fel, hogy próbáljunk meg segíteni egy borsodi kisfiúnak,aki SMA1 betegségben szenved. Mivel a betegség ritka,ezért a gyógykezelés elképesztő horror áron van. Aláírtunk egy labdát sokadmagunkkal sportolók, közéleti emberek, ami licitre került. Egy nagyon szép összegért ,1 millió forintért el is kelt, de szükség lenne még az emberek segítségére is mert ez az összeg a kezelés töredéke. Igaz hogy eddig is rengetegen segítettek, de jelenleg a kezeléshez szükséges összeg felénél járunk!"

– írja Instagram-bejegyzésében Majka.

Korábban Gulácsi Péter és az Arsenal világbajnok játékosa Mesut Özil is adományozott Zsombornak. A magyar válogatott kapusa a 25 milliós prémiumát ajánlotta fel a családnak, a német futballista pedig az Instagram-sztorijába is kitette Zsombort, amelyhez hozzáfűzte, hogy

„Mind tudjuk, hogy a világ jobbá tétele nem egy emberes feladat. Kezdjük például azzal, hogy segítünk ennek a kisfiúnak, mert minden adomány számít."

Friss

Így áll Kylie Jenner és Tyga, 4 évvel a szakításuk után

Izgalmas, hogy ennyi év után is beszélnek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!