Majka köszönetet nyilvánított közösségi oldalán - ifaktor
Majka és Curtis együtt nevetnek

Majka legújabb Instagram-posztjában hosszas üzenettel köszönte meg barátainak, az egészségügyi dolgozóknak és követőinek a támogatást és a sok kedves üzenetet, amit az elmúlt 18 napban kapott. A hazai zenész több mint két hete kapta el a koronavírust és nem viselte túl jól, de úgy néz ki mostanra kezd helyre jönni.


Majka bejegyzéséből kiderült, hogy az egészségügyi dolgozók milyen nehézségeknek vannak kitéve és mégis fáradhatatlanul állják a sarat nap mint nap. Az influenszer üzenetében elmondja, hogy irtó hálás barátainak, akikre végig számíthatott a nehéz időszakban.

„Végtelenül hálás vagyok Balassagyarmatnak, hogy az elmúlt 11 napban ilyen segítségben részesített.
A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot és azt kell mondjam szerencsés vagyok, hogy ennyi barátom van. Mindennap írtak, aggódtak, próbáltak a kedvemre tenni, felvidítani. Ha van valami ebben a szarban, ami pozitívum, akkor ez az.
Az egyikük rendíthetetlenül hozta az ételeket, amiket a felesége főzött nekem, míg a másik tartotta bennem a lelket, ami időnként azt hittem majdnem lehetetlen feladat. Amúgy sem vagyok egyszerű beteg, de mikor ilyen szinten elkapja az embert a kórság, nagyon nagy szükség van azokra, akik mindennap újra, meg újra kitudnak húzni a szarból. Én megtudtam, hogy emiatt nem kell izgulnom.
A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelném. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva.
Ráadásul én csak egy vagyok az itt lévő betegek közül. Március óta ezek az emberek óriási nyomás alatt vannak, szóval óriási tisztelet nekik a munkájuk miatt.
Az intenzíves nővérek talpig "becsomagolva" lenyomják a 12 órás (!!)műszakot úgy, hogy egyszer veszik le a védőfelszerelést!! Egyszer!! 12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba. Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot? Kicsit iszunk, levesszük, lejjebb húzzuk, ha bezártságérzetünk van stb. Nekik ez nincs... Felvetted!! Most úgy marad…
Rajtam konkrétan egy pánikroham lenne úrrá miután beöltözöm és tudom, hogy most ezt minimum 6 óráig meg sem szabad igazítanom.
Nagyon nagy tisztelet nekik.
Abban az ágyban feküdtem, amit a helyi polgármester koptatott nekem ki, mert szegénykém ugyanígy járt, mint én. Neki is volt szar 10 napja. Megbeszéltük, hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnék Balassagyarmatról.
Szóval mindenkinek nagyon köszönöm. Azoknak is, akik az elmúlt 18 napban végig követték a Live bejelentkezéseket.
Sokat segített, hogy estére kicsit össze kellett kapnom magam.
Remek közösség vagyunk és hiszem, hogy van ereje"

– írta Majka hosszasan Instagram-oldalán.

A kommentek között zenész társa Curtis is megszólalt.

„Szeretlek f*szosom"

– írta a rapper barátjának.

A posztra Majka közel 30 ezer lájkot kapott követőitől, akik ezzel mutatják mennyire szeretik és támogatják őt.

Mihamarabbi gyógyulást kívánunk mi is Majkának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!