Mandulatej recept Dukai Reginától - ifaktor
Dukai Regina sárga felsőben

A gyönyörű modell-influenszer, Dukai Regina legújabb Instagram-bejegyzésében egy házi mandulatej elkészítésének receptjével lepte meg követőit. Posztjában Regina elárulja, hogy édesanyja segítségével készítette el a tejet és hogy egyáltalán nem nagy ördöngösség.


Akik régóta követik az influenszert már tudhatják róla, hogy különleges diétán van, ami egy betegségének köszönhető. Ennek következtében csak növényi tejtermékeket tud fogyasztani. Innen jöhetett az ötletük édesanyjával, hogy megpróbálják saját maguk kinyerni a friss mandula szemekből előállítható tejet.

A recepthez Regina elmondása szerint nincs is másra szükségünk mint:

  • mandulára,
  • sóra,
  • vaníliára és vízre
„Anyuval tegnap mandulatejet készítettünk.
A recept sokkal egyszerűbb, mint azt az ember hinné és meg kell mondjam, hogy nagy büszkeséggel töltött el, hogy a kávénkba már az általunk készített "tejet" önthettük.
Nem kell más hozzá, mint egy bögre natúr mandula, egy csipet só, egy kis vanilia és víz. Ráadásul a leszűrt, ledarált mandulából lisztet is kaptunk, miután kiszárítottuk.
Pinteresten találtam a receptet (ebben nem szerepel a só és a vanilia, de minden más recept írja, ezért így próbáltuk) csatolom nektek storyban, 24 óra után pedig a "sütni jó" highlights végén találjátok! Kipróbáljátok?"

– olvashatjuk Regi közösségi oldalán.

A poszt ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!